0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritKorrespondentë BotëMakedonija.SlajderMKD-AL

Hulumtim i mendimit publik në Maqedoninë e Veriut dhe Greqi: Marrëveshja e Prespës mbetet temë e ndjeshme për të dyja palët

Marrëveshja e Prespës mbetet temë e ndjeshme për të dyja anët e kufirit, por disa tashmë kanë filluar t'i qasen asaj më realisht, marrëveshja është kompromis që duhet të bëhej dhe forcoi paqen dhe stabilitetin në rajon, janë një pjesë e konkluzioneve nga hulumtimi paralel i mendimit publik me titull "Perspektivat e Marrëveshjes së Prespës, mendimi publik në Maqedoninë e Veriut dhe Greqi", të zbatuar në të dyja vendet, në prag të trevjetorit të nënshkrimit të marrëveshjes, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close