КултураКултура.Портал

Хрватскиот писател Свен Поповиќ на книжевна резиденција во Скопје

Писателот од Хрватска Свен Поповиќ е на книжевна резиденција во Скопје, која се реализира во рамки на проектот „Читајќи го Балканот“, кој е поддржан од програмата „Креативна Европа“ на Европската Унија и на европската мрежа за превод и книги „Традуки“.

Back to top button
Close
Close