БалканБалкан.Портал

Хрватскиот новинар Духачек прогласен за виновен и ослободен од притвор

Новинарот од хрватскиот портал Индекс, Гордан Духачек е пуштен од притвор по сослушувањето и откако беше прогласен за виновен поради навредување на полицијата. Тој треба да плати казна од 100 евра.

Back to top button
Close
Close