БалканСвет.Слајдер

Хрватска со најмала доверба во независноста на судовите помеѓу земјите-членки на ЕУ

Судовите во Хрватска, Полска и Словачка според граѓаните, се најмалку независни во Европска Унија, главно поради политичко мешање во нивната работа, покажува истражувањето објавено од Европска комисија

Back to top button
Close
Close