БалканБалкан.Портал

Хрватска ќе ја намали бучавата во кафулињата за луѓето да комуницираат без да се доближуваат

Националниот штаб за заштита оваа недела ќе побара нови мерки против ширењето на коронавирусот во Хрватска, вклучително и контроверзен предлог со кој треба да се намали музиката во кафулињата и баровите.

Back to top button
Close
Close