0_Магазин.ПорталСемејство

Храна што може да биде штетна за бебето

На децата треба да им се дозволи да ја истражуваат храната, но стручните лица предупредуваат дека има намирници кои треба да се избегнуваат додека бебето не наполни барем една година.

Back to top button
Close
Close