0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePartitë politikePolitikë

Hoxha: Shqiptarët duhet të kenë opsion për opozitë

- Nëse të gjitha partitë shqiptare dëshirojnë të jenë pjesë e Qeverisë, unë do të loboja me bindje të plotë në subjektin politik ku punoj, lëvizjen Besa edhe krahas faktit se ne jemi fitues dhe siguruam mandat përmes koalicionit "Mundemi", të shqyrtohet mundësia me deputetët tanë të kalojmë në opozitë, shkroi Arianit Hoxha, sekretar i përgjithshëm i Lëvizjes Besa, në kolumnën javore për gazetën "Koha".

Shkup, 7 gusht 2020 (MIA) – Nëse të gjitha partitë shqiptare dëshirojnë të jenë pjesë e Qeverisë, unë do të loboja me bindje të plotë në subjektin politik ku punoj, lëvizjen Besa edhe krahas faktit se ne jemi fitues dhe siguruam mandat përmes koalicionit “Mundemi”, të shqyrtohet mundësia me deputetët tanë të kalojmë në opozitë, shkroi Arianit Hoxha, sekretar i përgjithshëm i Lëvizjes Besa, në kolumnën javore për gazetën “Koha”.

Ai, njëherësh thekson se në përputhje me vendimin e qytetarëve, shqiptarët nuk guxojnë të mbesin pa opozitë dhe se ata duhet të kenë një opsion të tillë. fc/

 

Back to top button
Close
Close