0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Hoxha dhe Nuredini në takim me përfaqësues të Agjencisë Turke të Sigurimeve Bujqësore TARSIM

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Arjanit Hoxha dhe ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini realizuan takim me përfaqësues të Agjencisë Turke të Sigurimeve Bujqësor TARSIM.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close