BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiKorrespondentë MKD

Hoxha: Deri më 31 mars do të prolongohet afati për blerjen e edhe 1.500 tonë duhan, ndërsa së shpejti do të dihet se kush do t’i blejë

Afati për blerjen e duhanit do të prolongohet deri më 31 mars për të blerë edhe 1500 ton si tepricë dhe së shpejti do të dihet se kush do t'i marrë sasitë. Këtë ua tha ministri i Bujqësisë Arjanit Hoxha prodhuesve të duhanit në takimin e sotëm në Prilep, të mbajtur me iniciativën e Unionit të Shoqatave bujqësore duke kërkuar një përgjigje për blerjen e duhanit dhe ndryshimet në rregulloren për duhan për rekoltën e re.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close