Фотосервис

Холандска амбасада подари лалиња и книги

Холандската амбасада во Скопје одлучи да им подари на македонските здравствени работници повеќе од 1.000 лалиња и поголем број преведени книги од холандски автори по повод роденденот на холандскиот крал Вилем Александар. одлучи да им подари на македонските здравствени работници повеќе од 1.000 лалиња и поголем број преведени книги од холандски автори по повод роденденот на холандскиот крал.

Back to top button
Close
Close