EvropëEvropë.Portal

Holandezët vendosin kufizime të reja për të parandaluar përhapjen e koronavirusit

Qeveria holandeze do të shpall sonte një raund të ri masash kundër përhapjes së koronavirusit, duke përfshirë edhe mbylljen e mundshme të kafeneve dhe restoranteve, përderisa vendi lufton me shuarjen e virusit në një nga pikat më të mëdha të Evropës.

Back to top button
Close
Close