0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Хоџа: Владата не се откажува од итниот хеликоптерски тим за пребарување и спасување

По завршување на пандемијата со КОВИД – 19 Владата повторно ќе распише јавен оглас за воспоставување на хеликоптерски итен медицински систем, зашто првичниот договор поради долгото траење на пандемијата не беше возможно да се спроведува и беше раскинат, најави денеска владиниот портпарол Муамет Хоџа.

Back to top button
Close
Close