ЕвропаСвет.Слајдер

Хитроу: Отворете ги границите за целосно вакцинираните патници од ЕУ и од САД

Управата на лондонскиот аеродром Хитроу ја повика британската Влада денеска повторно да овозможи патување за целосно вакцинирани патници од ЕУ и од САД, откако претходно беше објавено дека вкупните загуби на аеродромот од пандемијата достигнаа 2,9 милијарди фунти

Back to top button
Close
Close