0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Hetimi për përpjekjen e arratisjes së Mijallkovit duhet të zbatohet deri në fund, që të nxjerrim dobësi, konsideron Zaevi

Hetimi për përpjekjen për arratisjen e Sasho Mijallkovit duhet të zbatohet deri në fund, për të parë nëse sistemi ka dështuar diku, nëse kemi disa dobësi të caktuara, nëse ato janë institucionet nën pushetin ekzekutiv të MPB, ASK dhe institucioneve të tjera ose në gjyqësor - prokurori, gjykata apo të ngjashme në mënyrë që të mund të nxjerrim përsëri mësime dhe të shohim se ku janë pikat e dobëta për t'i eliminuar ato, deklaroi kryeministri Zoran Zaev, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve pas konferencës së përbashkët për shtyp me zëvendëskryeministrin Lupço Nikollovskin, ku u prezantua plani për luftë kundër korrupsionit.

Back to top button
Close
Close