Fotoservis

Hapja e dhomës senzorike në SHF “25 Maji”

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska në hapjen e dhomës senzorike në SHF "25 maji" në komunën e Gazi Babës

Back to top button
Close
Close