0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderShoqëri

Hapet pikë e re për testime- Kovid, ndryshime ligjore për masat e reja

Këtë mëngjes, në orën 7:30 , pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Institutit të Shëndetit Publik, duhet të hapen edhe një njësi tjetër pranuese për KOVID - testet, të cilat do të përshpejtojnë procedurën e marrjes së strishove dhe do të zvogëlojë rrëmujën si dhe radhët e pritjes. Gjatë ditës, do të dihet nëse ndryshimet ligjore që parashikojnë mbajtjen e maskave në ambiente të jashtme, ndalimin e grupimit të më shumë se katër personave në publik pas orës 22:00 (parqe, zona publike), si dhe kufizimi i numrit do të kalojnë, si dhe kufizimin e mysafirëve nëpër shtëpi në maksimum katër persona.

Back to top button
Close
Close