0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëVideo deklaratë

Hapet Laboratori për menaxhim të krizave në Akademinë ushtarake “Gjeneral Mihailo Apostolski”

Është hapur laboratoria për menaxhment të krizave në Akademinë ushtarake "Gjeneral Mihailo Apostolski", një pjesë e projektit NIKS në Akademinë ushtarake dhe Qendrën për menaxhim me krizat në bashkëpunim me NATO-n - Programi shkencë për paqe dhe siguri, qëllimi i së cilës është digjitalizimi i sistemit për menaxhim me krizat dhe këmbimit të shpejtë të të dhënave dhe informatave për gjendje të caktuar të krizës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close