BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Hapen dyqanet në Greqi, ndërsa mbetet ndalesa për lëvizje dhe ora policore

Lehtësimi i masave në Greqi, me hapjen e të gjitha dyqaneve dhe qendrave tregtare, salloneve kozmetike dhe të bukurisë, berberët, qendrave për kontroll teknik të automjeteve, por nën kushte të rrepta, kumtoi Ministri për zhvillim dhe investime, Adonis Georgiadis, ndërsa paralelisht në vend vazhdojnë të jenë në fuqi ora policore nga ora 21:00 deri në 5 të mëngjesit, si dhe kufizimet në lëvizje, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close