0_Maqedoni.PortalPartitë politikePolitikë

Halil Snopçe: Nuk ka pengesë që të miratohet me flamur evropian Ligji për shtetësinë

– Komisioni kuvendor për Mbrojtje dhe Siguri me punë do të vazhdojë javën e ardhshme që ta shqyrtojë Propozim ligjin për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për shtetësinë e Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtër, të parashtruar nga deputetët e Aleancës për Shqiptarët (ASH) dhe Alternativa.

Back to top button
Close
Close