BotëBotë.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Haçinson: Në dhjetë vitet e ardhshme, NATO do të përparojë dhe do të bëhet Aleancë më e fortë

Temat kryesore të takimit ministror të NATO-s, i cili do të mbahet nesër dhe pasnesër në një format virtual në Bruksel, do të jetë ngritja e Kinës, rritja e aktiviteteve ushtarake të Rusisë, misionet e NATO-s në Afganistan dhe Irak, perspektiva strategjike e "NATO-s 2030", siguria kibernetike, pandemia globale, si dhe forcimi i aleancës transatlantike.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close