BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Gutereshi paralajmëroi se bota është në prag të humnerës për shkak të ndryshimeve klimatike

Sekretari i përgjithshëm i KB-së Antonio Gutereshi, sot deklaroi se bota është në "prag të humnerës" për shkak të ndryshimeve klimatike dhe se nevojitet të ndërmerren hapa të mëdha që të shmanget katastrofa.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close