BotëSvet.Slajder

Gutereshi kërkon nga Izraeli të përmbahet në Jerusalemin lindor

Sekretari i përgjithshëm i OKB-së Antonio Gutereshi konsideron se Izraeli "duhet të tregojë përmbajtje maksimale dhe respektim të të drejtës së tubimit të qetë", deklaroi zëdhënësi i Organizatës Botërore, lidhur me rritjen e tensioneve në Jerusalemin lindor rreth xhamisë Al-Aksa, xhami e tretë më e rëndësishme për myslimanët.

Back to top button
Close
Close