BotëBotë.Portal

Guteresh përshëndet përpjekjet për zgjidhjen e situatës në Siri

Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara (KB), Antonio Guteresh e ka përshëndetur çdo përpjekje me qëllim mos-përshkallëzimin e situatës në verilindje të Sirisë dhe mbrojtje të civilëve, ka deklaruar zëdhënësi i KB-së, Stefan Dizharik.

Back to top button
Close
Close