BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Guteresh kërkon të përfundohet pandemia e dhunës së bazuar gjinore

Sekretari i përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guteresh theksoi se dhuna ndaj grave dhe vajzave në mbarë botën qëndron në rrugën e realizimeve të të drejtave të njeriut dhe se pandemia e koronavirusit e bëri këtë problem akoma më të qartë, si dhe nevojën për ndërmarrje urgjente të masave për luftë kundër tij.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close