Partitë politikeTekste origjinale

Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së parashtroi projektligj për plotësim të Ligjit mbi mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet infektive me procedurë të shkurtuar

Sot, Grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së dhe koalicioni "Rimëkëmbja e Maqedonisë" së bashku me partitë e tjera të opozitës, Aleanca, Alternativa dhe e Majta, parashtruan projektligj për të ndryshuar ligjin për mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet infektive me procedurë të shkurtuar.

Back to top button
Close
Close