Partitë politikePolitikë

Grubi: Qindra dhe mijëra reagime pozitive ndaj premtimit të realizuar për administratën

Deputeti i BDI-së Artan Grubi ka rikujtuar në reagimet pozitive ndaj ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjit për të punësuarit në administratë dhe sektorin publik

Shkup, 21 janar 2020 (MIA) – Deputeti i BDI-së Artan Grubi ka rikujtuar në reagimet pozitive ndaj ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjit për të punësuarit në administratë dhe sektorin publik.

“Me qindra dhe mijëra reagime pozitive ndaj këtij premtimi të realizuar, por me të cilin nuk mjaftohemi sepse ka edhe ca kategori tjera në administratë të cilat duhet t’i adresojmë duke u bazuar në ligjin amë. Ne kemi përgjegjësi për administratën e shtetit dhe të sektorit publik për arsye se të gjithë ata janë rezultat i drejtpërdrejtë i 2001-shit dhe Marrëveshjes së Ohrit. Pikërisht këto ndryshime i hapën dyert e shtetit për rininë dhe filluan ta bëjnë shtetin më lojal ndaj qytetarit si pikënisje për lojalitetin e qytetarit ndaj shtetit”, ka thënë deputeti i BDI-së, Artan Grubi. fab/

Me qindra dhe mijëra reagime pozitive ndaj këtij premtimi të realizuar, por me të cilin nuk mjaftohemi sepse ka edhe ca kategori tjera në administratë të cilat duhet ti adresojmë duke u bazuar në ligjin amë. Ne kemi përgjegjësi për administratën e shtetit dhe të sektorit publik për arsye se të gjithë ata janë rezultat i drejtpërdrejt i 2001shit dhe Marrëveshjes së Ohrit. Pikërisht këto ndryshime i hapën dyert e shtetit për rininë dhe filluan ta bëjnë shtetin më lojal ndaj qytetarit si pikënisje për lojalitetin e qytetarit ndaj shtetit.

Posted by Artan Grubi on Вторник, 21 јануари 2020

Back to top button
Close
Close