0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Grubi: Ne bëmë gjithçka, rradha është e Bashkimit Evropian

Qytetarët tanë nuk kanë asgjë më shumë për të bërë, më shumë për të kontribuar, më shumë për të sakrifikuar për ëndrrën evropiane, sepse ne kemi bërë të gjitha kompromiset e nevojshme dhe të panevojshme, duke përfshirë edhe ato më absurde, për të merituar anëtarësimin në familjen evropiane, kështu që tani është radha e Bashkimit Evropian, porositi zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi.

Back to top button
Close
Close