Балкан

Грлиќ-Радман: Функцијата на висок претставник во БиХ е остаток од минатото и доказ за недостиг на демократија

Хрватскиот министер за надворешни работи Гордан Грлиќ-Радман изјави дека функцијата на високиот претставник во Босна и Херцеговина е остаток од минатото и истовремено доказ за недостиг на демократија во таа земја.

Back to top button
Close
Close