Uncategorized

Grindje fizike në sallën sportive në Kërçovë

Dje pasdite në orët e pasdites në ora 20:10 minuta, në sallën sportive në Kërçovë, është prishur rendi publik dhe qetësia me rrahje mes A.J. (25) nga fshati Drugovë i Kërçovës dhe djalit 16-vjeçar nga Kërçova, informon zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimoski.

Kërçovë, 14 shtator 2020 (MIA) – Dje pasdite në orët e pasdites në ora 20:10 minuta, në sallën sportive në Kërçovë, është prishur rendi publik dhe qetësia me rrahje mes A.J. (25) nga fshati Drugovë i Kërçovës dhe djalit 16-vjeçar nga Kërçova, informon zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimoski.

Pas zbardhjes së plotë të rastit, SPB Kërçovë do të parashtrojë kallëzim përkatës, shtoi Dimoski. rz/fb/

Back to top button
Close
Close