BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Grevë e të punësuarve në shkollat fillore dhe të mesme në Kroaci

 Punonjësit  e arsimit  në shkollat fillore dhe të mesme në Kroaci sot hyjnë në grevë,  paralajmëruan Sindikata e Pavarur e Shkollave të Mesme dhe Sindikata e e Shkollave në Kroaci.

Back to top button
Close
Close