BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Grevë e përgjithshme në Greqi

Sindikata, federata dhe shoqata të punëtorëve nga Greqia, për sot kanë caktuar grevë të përgjithshme 24-orëshe, e cila do ta paralizojë vendin.

Back to top button
Close
Close