BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Grevë e përgjithshme e të punësuarve në sektorin publik në Greqi

Për shënimin e Ditës së Punës, por edhe kundër ligjit të ri për marrëdhënie të punës të Ministrisë së Punës, Sindikata e punonjësve në sektorin publik (ADEDI) në Greqi për sot ka caktuar grevë dhe protesta të përgjithshme 24-orëshe në Athinë, por edhe në qytete të tjera greke, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close