EvropëEvropë.Portal

Greta Tunberg: Asgjë nuk është bërë për luftë kundër ndryshimeve klimatike

Aktivistja suedeze e mjedisit Greta Tunberg para Forumit Ekonomik Botëror në Davos, ku janë mbledhur liderë politikë dhe ekonomikë, deklaroi se "asgjë nuk është bërë" për luftë kundër ndryshimeve klimatike edhe krahas fushatave.

Davos, 21 janar 2020 (MIA) – Aktivistja suedeze e mjedisit Greta Tunberg para Forumit Ekonomik Botëror në Davos, ku janë mbledhur liderë politikë dhe ekonomikë, deklaroi se “asgjë nuk është bërë” për luftë kundër ndryshimeve klimatike edhe krahas fushatave.

“Të gjithë ne luftojmë për mjedisin e jetesës  dhe klimën. Nëse e shqyrtoni këtë, do të shihni se asgjë nuk është bërë. Nevojitet shumë më shumë sesa është bërë. Ky është vetëm fillimi”, tha Greta në ditën e parë të Forumit.

 

 

Таг
Back to top button
Close
Close