BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Greqia sot përsëri e paralizuar nga grevat

Pa trena, anije, pa lajme dhe emisione informative, me banka të mbyllura do të jetë sot Greqia dhe pa metro dhe orar të shkurtuar pune të autobusëve dhe trolejbusëve në Athinë, pa transport publik në Selanik, për shkak të grevës 24 orësh që ka filluar në ora 6 në mëngjes, njofton korrespondentja e MIA-s në Athinë.

Back to top button
Close
Close