BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Greqia fillon me lëshimin e certifikatës digjitale për vaksinim

 Fillon lëshimi i certifikatës digjitale për vaksinim, kjo është edhe një risi greke, tha kryeministri i Greqisë Kirjakos Mocotakis në takimin për rrjedhën e zbatimit të planit kombëtar për vaksinim dhe shtoi se ky vërtetim nuk do të thotë kufizim, por lehtësim të lëvizjes dhe udhëtimit, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close