0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderShoqëriTemëVideo deklaratë

Gratë në gazetari shpesh janë cak I sulmeve seksiste

Sipas regjistrit të sulmeve ndaj gazetarëve të Shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë, në vitin 2020 janë shënuar gjithsej 14 kërcënime më serioze për sigurinë e gazetarëve dhe punonjësve medial, prej të cilëve, më shumë se gjysma janë ndaj gazetareve.

Back to top button
Close
Close