0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталМКДОпштествоОпштински вестиСкопје

Скопје ќе добие нова студија за оптимизација на јавниот превоз

Градот Скопје потпиша договор со реномираните компании РОМ Транспортејшн и ГСТЦ ЛТД за изработка на студија за оптиматизација на линиите на автобускиот јавен превоз во главниот град, целта е воведување на нов систем кој ќе овозможи целосна реконструкција на мрежата на автобуските линии.

Back to top button
Close
Close