Европа

Градоначалникот на Москва предупреди на висока стапка на заразеност од Ковид-19

Градоначалникот на Москва Сергеј Собјанин изјави дека стапката на заразеност во градот стана многу висока, со околу 2.000 нови случаи на ден, и им нареди на работодавачите да префрлат најмалку 30 проценти од вработените да работат од дома.

Back to top button
Close
Close