ЕвропаЕвропа.Портал

Градоначалникот на Москва изненаден од масовното одбивање на вакцинацијата

Градоначалникот на Москва, Сергеј Собјанин се пожали на исклучително високиот број на луѓе кои одбиваат да се вакцинираат против Ковид-19.

Back to top button
Close
Close