Општински вестиСкопје

Градоначалникот Ганиу добитник на наградата „13 Ноември“ од Сојузот на спортови во Скопје

Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу е добитник на наградата „13 Ноември“ од Сојузот на спортови во Скопје. Наградата од 1970 година традиционално им се доделува на лицата кои придонесуваат во промовирањето на спортските вредности и развојот на спортот во Скопје.

Back to top button
Close
Close