ЕвропаСвет.Слајдер

Горелов: При 80 проценти колективен имунитет Ковид-19 ќе биде сезонска болест

Коронавирусот ќе стане сезонска болест кога колективниот имунитет ќе достигне 80 проценти, изјави заменик директорот на Централниот истражувачки инстуитут за епидемиологија и член на Руската академија на науките Александар Горелов

Back to top button
Close
Close