Избрано

Големиот број заразени во Британија се заканува да го блокира секојдневниот живот

Супермаркетите, транспортот, па дури и полицијата. . . Епидемијата на заразени со новиот коронавирус се заканува да го парализира јавниот живот во Велика Британија, откако ги укина речиси сите ограничувања среде нова епидемија во земјата, а расте притисокот врз Владата да ги олесни правилата за карантин.

Back to top button
Close
Close