0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Годишниот извештај за надзор над спроведување на мерките за следење на комуникациите пред матичната собраниска комисија

Годишниот извештај за работата на Комисијата за надзор над спроведување на мерките за следење на комуникациите во 2020 година денеска ќе биде презентиран пред членовите на матичната собраниска Комисија за надзор на спроведување на мерките за следење на комуникациите. 

Back to top button
Close
Close