Годишен концерт на КУД „Рацин“ Кичево, без учество на фолклорната група

Кичево, 24 мај 2021 (МИА) – На 25 мај, вторник со почеток во 19:30 часот на платото пред Центарот за култура во Кичево, КУД „Рацин“ ќе го одржи традиционалниот годишен концерт, кој годинава поради пандемијата со коронавирусот, ќе биде во нешто поизменета форма и само со учество на оркестарот и солисти на друштвото. Додека фолклорната … Продолжи со читање Годишен концерт на КУД „Рацин“ Кичево, без учество на фолклорната група