0_Магазин.ПорталЗанимливости

Го уапсиле зашто украл младенче од камила за својата девојка

Граѓанин пријавил дека на неговата фарма се појавила заскитана камила. Вторава фарма е оддалечена околу три километри од домот на животното. Всушност, „загрижениот граѓанин“ се исплашил да не му влезат в трага, па да го уапсат.

Back to top button
Close
Close