0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDReportazh

“Global” pas pastrimit të mbetjeve nga zjarri

- Hi, erë e djegur, zi, ujë, pamje si në filmat apokaliptikë, mund të shihen edhe dy ditë pas pastrimit të mbetjeve nga zjarri në qendrën tregtare "Global" në Strumicë, i cili shpërtheu më 2 janar të këtij viti dhe bëri hi pjesën më të madhe të këtij objekti.

Back to top button
Close
Close