БалканСвет.Слајдер

Гласање во Парламентот на ФБиХ за Законот за забрана за пушење

Пратениците во Парламентот на Федерација Босна и Херцеговина денеска ќе гласаат предлог законот за контрола и ограничена употреба на тутун на територијата на тој ентитет

Back to top button
Close
Close