0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalPolitikë

Gjykimi për “Reket” shtyhet për 24 prill

Gjykimi për lëndën "Reket" vazhdon më 24 prill, pasi seanca e Gjykimi për lëndën "Reket" vazhdon më 24 prill, pasi seanca e sotme u anulua për shkak të gjendjes me koronavirusin në burgun e Shutkës.otme u anulua për shkak të gjendjes me koronavirusin në burgun e Shutkës.

Shkup, 10 prill 2020 (MIA) – Gjykimi për lëndën “Reket” vazhdon më 24 prill, pasi seanca e sotme u anulua për shkak të gjendjes me koronavirusin në burgun e Shutkës.

Lënda është në fazën e plotësimit të provave, dhe në seancën e sotme duhej të paraqitej ekspertiza nga Prokuroria Publike.

“Seanca e sotme dëgjimore u shty për shkak të situatës me koronavirusin në burgun e Shutkës dhe duhet të vazhdoj më 24 prill. Ne jemi në fazën e paraqitjes së provave nga Prokuroria Publike – ekspertizë për të cilën duhet të konfirmohet nëse hetuesit kanë licenca dhe të fillohet me prezantimin e atyre ekspertizave”, informoi për MIA, avokati i Katica Janevës, Dello Kadiev.

Në seancat e mëparshme, provat u prezantuan nga Katica Janeva – deklarata të prokurorëve nga PPS, për shkak të së cilës ato ishin të mbyllura për publikun. bs/bsh/

Back to top button
Close
Close