KronikëKronikë.PortalShoqëri

Gjykimi për “Lidhjen ndërkombëtare” vazhdon më 29 prill

Gjykimi për organizatën joqeveritar “Lidhja ndërkombëtare", ku së bashku me themeluesin Bojan Jovanovskin, akuzohen edhe katër persona, vazhdon më 29 prill, pasi në séance e sorme u morën në pyetje biznesmenët Adrian Amzovski dhe Resul Loga.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close