0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKronikëKronikë.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Gjykata u caktoi masa të kujdesit dy personave të përfshirë me hetimin për furnizimin e softuerit

Gjykata Themelore Penale në Shkup e pranoi propozimin e Prokurorisë Publike dhe dy personave të tjerë të përfshirë me hetimin për furnizimin e softuerit, u caktoi masë të kujdesit.

Back to top button
Close
Close